Жените предпочитат шоколад пред секса

 

Мъжете – обратното

 

 

Алкохол, шоколад и секс – какво ще си изберете? А без кое от изброените не можете? Отговорете си честно на лесните въпроси, а след това вижте и каква зависимост са открили учените по този повод.

 

 

Един най-често срещаните мъжки страхове се оказа истина – жените предпочитат шоколад пред секса.

 

 

В dailymail.co.uk четем, че учени са провели проучване сред 2000 души, които е трябвало да избират измежду трите посочени вече блага. 22% от мъжете избрали секса, и заявили, че не могат без него. Същия отговор дали едва 9 на 100 от дамите.

 

 

За 22% от жените, шоколадът е нещо, без което не биха могли да живеят. За това повече от половината от анкетираните дами (59%), биха се отказали от секс, но не и от шоколада. Този избор правят само 5 на 100 от мъжете.

 

 

Ръководителят на екипа провел изследването професор Робърт Вест коментира резултатите: "Независимо от факта, че жените предпочитат шоколад, сексът съвсем не играе последната роля в живота им. Така че, не се разстройвайте!"

 

 

Чети и: Холивудските филми виновни за ранния секс

 

 

Как ще решим този проблем? Много лесно – предлагаме ви да комбинирате едното с другото! Така афродизиакът, освен че ще задоволи апетита ви за сладко, ще разпали желанието ви за секс.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка