Жените харесват размер над средния

 

За пореден път учени доказват, че размерът има значение

 

 

Вече сме писали в tochka.bg, че размерът има значение. Сега ще ви запознаем с фактите от ново изследване по въпроса.

 

 

Учени от Австралийския национален университет в Канбера провели проучване, целящо да определи идеалния размер на пениса. С изненада установили, че все пак за дамите големината има значение. Нещо повече - жените харесват когато размерът на пениса е над средното. Поне така смятат австралийките, станали част от изследването.

 

 

Според специалистите провели проучването, идеалният размер пенис е между 12.8 и 14.2 сантиметра в нееректирало състояния.В същото изследване става ясно, че размер над средния несамо не е привлекателен за жените, а даже може да ги отблъсне. Освен размера на пениса, при преценката на привлекателността, дамите очитат и други полови особености на мъжа, като общото му състояние, съотношение между ширината на раменете и бедрата.

 

 

Експериментът показал, че  размерът на пениса на високия мъж влияе по-силно на неговата обща привлекателност, отколкото дължината на достойнството при по-ниските представители на силния пол.

 

 

В споменатото изследване взели участие на 100 дами, на които били показвани триизмерни модели на мъже в цял ръст, без да са дадени мащаби. Всяка от участничките е трябвало да оцени видяното по 7-бална система. Обобщеният анализ на резултатите показал, че за привлекателността "размерът безспорно има значение, но са важни и други телесни параметри".

 

 

Учените смятат, че големината на члена на сегашния Homo sapiens e истински продукт на еволюцията. Ако беше разглеждан само като биологичен орган за възпроизводство, дължината му нямаше да бъде идеализирана в такава степен.

 

 

Чети и: Жените предпочитат шоколад пред секса

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка