Кои продукти убиват сексуалното желание?

 

Прегледайте менюто си, за да подобрите сексуалния си живот

 

 

Ако разгледаме статиите посветени на храната и нейното влияние върху сексуалния ни живот, няма да е трудно да установим, че най-голямо внимание в тях се обръща на афродизиаците. А храните подтискащи нагона ни, сякаш остават в сянка. Ще се пробваме да внесем малко равновесие ако не във Вселената, то поне в интимния ви живот като изкараме под прожекторите тези продукти, които пречат на либидото.

 

 

Известни с отрицателното си влияние върху сексуалния ни глад от доста време са кексовете (тестените сладкиши), белият хляб, както и продуктите с по-голямо съдържание на захар и прости въглеводороди. Те по-скоро ще приспят хищника у вас, отколкото да ви накарат да се развихрите в спалнята.

 

 

Към този списък ще запишем още няколко храни, които най-горещо не ви препоръчваме. На първо място сред тях слагаме кравето мляко и неговите производни (сирене, сметана, извара). Те съдържат хормони на растежа и антибиотици, които повлияват силно нашия хормонален фон.

 

 

 

 

Опасни за сексуалния ни живот са и чипсът, кафето, пържените картофки и сладките газирани напитки. Тук можем да прибавим и некачественото растително масло.

 

 

Заплаха за либидото оказват и консервите, защото са богати на вредни и ненужни добавки, които причиняват повишаване на кръвното налягане, а така се пречи на доброто кръвоснабдяване на половите органи, заради затруднения кръвен поток към тях. Тези продукти могат да доведат и до импотентност.

 

 

Чети и: Жените харесват размер над средния

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка