Високите токчета подобряват половия живот

 

Eфектът се постига от тренирането на тазовата мускулатура

 

 

Обувките с висок ток освен за стила на една дама, могат да помогнат и за нейния по-добър полов живот. Причината е, че чрез носенето на такива обувки се тренират тазовите мускули, с откритието за това прави италианският уролог Мария Черуто.

 

 

Няма как да не споменем, че тези резултати идват във време, когато се пише най-вече за вредата от този вид обувки. Според различни публикации, те могат да доведат до редица здравословни проблеми при жените – от най-безобидното – мазола до шизофрения.

 

 

Доктор Черуто обръща внимание на оптималния размер на тока, който може да доведе до посочения положителен за половия живот резултат. Според нея, височината от 5 см позволява повдигане на ходилото под ъгъл 15 градуса, който е най-подходяща за тренировката на тазовите мускули. Колкото по-развити са те, толкова половият живот на жената е по-качествен.

 

 

Чети и: Кои продукти убиват сексуалното желание?

 

 

Обикновено тазовите мускули се отпускат след раждане, както и с напредване на възрастта. За тяхното стабилизиране помагат различни упражнения, но д-р Черуто смята, че за повечето жени те са трудни, а много често даже не се изпълняват правилно. Най-добре според нея е да се използва естественият резултат от носенето на високи токове.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка