Целината – естествена Виагра

 

Растението подмладява мъжа и го прави по-здрав и потентен

 

 

Целината често е пренебрегвана като съставка на здравословното ни меню, а не трябва! Тревистото растение е изключително богато на полезни вещества и микроелементи. Съдържа много етерични масла, минерали, витамини и други необходими за човека вещества.

 

 

Благодарение на своето антисептично действие, тя е изключително полезна за мъжкия  организъм. Доказано е, че целината помага за увеличаване на половото влечение. Ежедневната консумация на корени от растението води до повишаване на мъжкото либидо.

 

 

Този мощен афродизиак може да подмлади клетките, да нормализира артериалното налягане, да понижи холестерола в кръвта, което пък води до повишаване на самочувствието и увеличава мъжката потентност. Към големите му плюсове прибавяме и способността да укрепва и засилва имунитета. Калцият и етеричните масла в корените на целината, участват в производството на половите хормони.

 

 

Сексолозите смятат, че редовната консумация на ястия на основата на тревистото растение, могат да подобрят значително половия живот даже и на по-зрелите господа. Специфичният аромат на целината се дължи на отделените от нея фитохормони. Вдишани от мъжа, те предизвикват засилване на женската привлекателност и половото влечение. Корените и стъблото на растението помагат за производството на андростерон, което ни позволява да наречем целината естествена Виагра.

 

 

 

 

Тревистото растение е отлично средство за лечение на някои мъжки болести като простатита, например. Употребата на целината пречи на развитието на редица инфекции и заболявания на пикочно-половата система.

 

 

Растението осигурява отлична защита на репродуктивните органи на мъжа. Способства за поддържане на оптималното тегло, изгаряйки неизразходваната излишна енергия. Целината засилва обмяната на веществата, така подмладява организма, възстановява потентността и помага на мъжете да живеят по-леко и приятно. Яжте корени от целина всеки ден и ще сте здрави и силни даже в пенсионна възраст!

 

 

Чети и: Топ 10 храни за сексуален апетит

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка