За сексуалните фантазии...

 

Какво да опитаме и какво не?

 

 

Всяка двойка обича да фантазира – едни по-малко, други повече. Не ограничавайте въображението си, но внимавайте, защото някои палави помисли е по-добре да си останат само в главата ви. Ще се спрем и на двете групи – фантазии, които задължително трябва да се опитат и такива, за които ви препоръчваме да забравите.

 

 

1. Първата група започваме със секса на обществено място/ на открито. Не е много законно, но ако подходите с разум ще успеете да го направите без да имате проблем със закона. Опасността, че могат да бъдат видяни от някого, допълнително повдига адреналина на двойката.

 

 

2. Ролевата фантазия е спасила не една и два връзки. Смяната на ролите и въобще ролевите игри оказват много благотворно влияние върху отношенията в двойката.

 

 

3. Завържете другия, за да го подчините на своите желания. Опитайте и игра на господар и роб или обратното. Това освобождава и подхранва отношенията между двама души.

 

 

4. Можете да опитате и камшици, но внимавайте да не е болезнено.

 

 

Ето и някои фантазии, които могат да ви създадат много проблеми.

 

 

1. Забравете за тройката. Ако двама души имат чувства, след подобна игра ще се настани ревността, вие не искате това, нали?

 

 

2. Не си правете порно клипче. Нямата капацитета и ресурса на филмовите студиа и рискувате вашата ХХХ продуцкия да ви се стори не особено красива, да не кажем грозна.

 

 

3. Не правете т.нар. "забранен секс", например с лице от което сте в служебна зависимост или роднински връзки. Така рискувате да забъркате голяма и горчива попара.

 

 

4. Сексът с непознат също не е за препоръчване. До него обикновено се стига след алкохолно или друго опиянение. Когато то отмине, обикновено се настанява разочарованието.

 

 

Чети и: Целината – естествена Виагра

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка