Няколко тайни за добрата прелюдия

 

Малки трикове, за да загреете за секса

 

 

Чували ли сте израза, че "жената симулира оргазъм, когато мъжът е имитирал прелюдия"? Има много истина в нея. Съмнява ли се някой в огромното значение на ласките преди самия акт? Ще се радваме ако обръщате достатъчно внимание на прелюдията към секса и веднага ви даваме няколко съвета как да се справите по-добре с нея:

 

 

1. Страхотният секс започва още преди да сте стигнали до леглото. Можете да старирате с прелюдията по всяко време  и на всяко място. Няколко горещи SMS-а или имейла могат да окажат вълшебно въздействие върху другия. За да се справите, трябва да имате талант да пишете горещо и съблазнително.

 

 

2. Оралният секс не е прелюдия. Минетът или кунилингуса са пълноценен секс и не могат да заменят предварителните ласки.

 

 

 

 

3. Не бързайте с допира до гениталиите. Ако искате качествени предварителни ласки, не посягайте още в началото към половите органи на другия.

 

 

4. Всичките ви действия трябва да са бавни. Не бъдете нетърпеливи, възбуждайте се бавно, ласка след ласка. Ако всичко върви както трябва, жената ще загрее толкова, че да не може да отлага повече проникването.

 

 

5. Прелюдията може да се случи навсякъде. Не е задължително да започвате, там където мислите да свършите. Помните ли кога за последно се прегръщахте или целувахте? Няма значение къде се намирате – балкон, кухня, трапезария.

 

 

Чети и: За сексуалните фантазии...

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка