Някои правила за интрамамарния секс

 

Да направим нещо различно!

 

 

Може да се спори дали интрамамарният секс не трябва да бъде причислен към любовна игра. Така или иначе, май няма съмнение, че този вид ласки носят повече удоволствие за мъжа, отколкото на жената.

 

 

Какво е интрамамарният секс?

 

 

Може да ви звучи леко странно името му, даже непознато, но това е в реда на нещата, защото е по-известен сред нас с едно друго име – "турска чекия". Наред с "испанската" и "японската", които съществуват само във вицовете, турската е напълно реална. При нея мъжът търка члена си между гърдите на партньорката.

 

 

Съдейки от името, което народът ни е дал на този вид ласка сме по-склонни да приемем, че е възприета като вид любовна игра. Тя трудно би заместила същинския секс, но може да се използва пълноценно за повишаване градуса на възбудата и за внасяне на разнообразие във връзката. Повечето дами, правят интрамамарен секс само заради насладата, която доставят по този начин на любимия си. Има и много момичета, които не са запознати с подобен род "игри". За начинаещите са следните няколко правила, които могат да направят удоволствието от интрамамарния секс много по-голямо:

 

 

 

 

1. Най-добре е жената да има голям бюст или поне среден. Някои дами с комплекс за гръдната си обиколка, категорично отказват такъв вид занимания. Практиката показва, че когато има желание, размерът на бюста няма толкова голямо значение. Нещо повече, тези ласки доставят много по-голямо удоволствие на жените с малки гърди, заради по-добрата стимулацията на нервните им окончания.

 

 

2. Използвайте смазка. Добра работа ще ви свърши лубрикантът или масажното масло. Колкото повече, толкова по-добре!

 

 

3. Използвайте ръцете си. За успешния интрамамарен секс, жената трябва да си помогне с ръце. Чрез тях тя притиска гърдите си една към друга, за да може да се създаде по-добро сцепление между тях и пениса. Дамите с огромен бюст са улеснени в това отношение и вместо за притискането, могат да използват ръцете си, за да галят мъжа по дупето.

 

 

Чети и: Кафето смалява женската гръд

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка