5 пози любими на жените

 

Класиката е непреходна и в леглото

 

 

Щастието на човек е тясно свързано с качеството на сексуалния му живот. Понеже искаме да живеете по-добре, ще ви помогнем да се любите по-качествено. Как? Ще се спрем на петте най-любими пози на жените, използвайте ги пълноценно и страстта в спалнята няма да угасне.

 

 

1. Нека е мръснишко в Кучешката. Жените определено обичат тази поза. Tя е една от най-добрите позиции за секс и една от най-любимите на мъжете. Правете го в нея с голяма доза интимност и наслада.

 

 

2. Мисионерската. Няма съмнение – мъжът върху жената е най-удобната поза. Може да ви звучи скучно и изтъркано, но обикновено сексът започва именно с нея. В тази позиция, сексът е най-интимен, благодарение на контакта с очите.

 

 

3. Ездачка. И двата пола са почитатели на тази поза, като за мнозина тя е най-секси от всички познати на човека. Тази позиция позволява на дамите да доминират мъжете по време на секс, но да и си доставят възможно най-пълноценна стимулация на G-точката.

 

 

4. Доза интимност в Лъжички. Един зад друг, легнали странично, така можете да се радвате на удоволствието от сексуалния контакт, максимално дълго, тъй като това е позата, която изразходва най-малко сили. Можете да я направите по-гореща, шепнейки си различни мръсотийки.

 

 

 

 

5. Изправена. Понякога жената може да реши да остави леглото и да се изправи до стената, например. Мъжът застава зад нея и прониква. Не препоръчваме тази поза ако мъжът е с по-скромен размер на достойнството.

 

 

Чети и: Някои правила за интрамамарния секс

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка