Мери Кери не е Марая Кери

 

Ако не беше порно звезда, може би щеше да е балерина

 

 

Мери Кери е една от големите в индустрията на филмите ХХХ. Можем да кажем, че има прилика с гласовитата си почти адашка Марая Кери – формата не лицето, погледът, донякъде и бюстът. Но различията са много повече, най- вече заради професията им. Мери е кралица на порното, а Марая е поп кралица.

 

 

В G-точка не пишем за музика, за това ще се обърнем повече внимание на Мери.

 

Детството и не е от най- безгрижните. Майка ѝ страда от шизофрения, баща ѝ от церебрална парализа, и както може да се очаква не са били в състояние да се грижат както трябва за нея. Добре че са били бабата и дядото, които се посвещават на малката Мери. А когато нвършва 7, те даже я осиновяват.

 

 

Мери  започва да ходи на уроци по балет още от малка. Не се отказала от изкуството до навършването на 19 г. После избира учи театър в университета, където се занимава и са модерни танци. За нещастие дядото умира и Мери е трябвало да се грижи сама за издръжката си. Така започва работа като екзотична танцьорка.

 

 

Когато се премества в Лос Анджелис решава да работи като порно актриса, успоредно с това се снимка и за Playboy TV. За кратко време вече е участвала в над 80 филма.

 

 

Мери Кери прави опит да влезе в политиката и през 2003г участва на балотажите за губернатор на Калифорния. След вота тя е десета от 135 кандидати. Успехът я кара да се кандидатира за президент на САЩ през 2006 г. По това време се сдобива с холивудска усмивка, нови гърди има и собствен стилист. Нещата приключват набързо, защото състоянието на майка ѝ се влошава и тя трябва да поеме грижите за нея.

 

 

За финал можем да споменем, че около Мери се вдига голям шум, заради заведеното дело от Марая Кери. Тя твърди, че името на актрисата е недопустимо близо до нейното. Съдът обаче се произнася в полза на Мери. Заради таланта ѝ да се забърква в скандали, от които да извлича полза мнозина я наричат Кралицата на PR-а.

 

 

 

Още G-Точка