Храната, която пречи на секса

 

Внимавайте какво ядете ако не искате да се изложите в леглото

 

 

Храната е съществена част от нашия живот, не случайно според една мисъл човек е това, което яде. Балансираната диета ни помага да се чувстваме добре, да се радваме на отлично здарве и щастлив сексуален живот.

 

 

Кои храни могат да попречат на секса?

 

 

Ако ви предстои сексуален контакт е добре да не прекалявате с храната, колкото повече ядете, толкова по-тежко ще се чувствате. Но освен количеството, обърнете внимание и на вида на храната.

 

 

Забравете за хот-дога и всякаква фаст фуд, заради високото съдържание на наситени мазнини, което съдържат. Те пречат на нормалните сексуални отношения.

 

 

Не употребявайте мента под каквато и да е форма. Тя понижава нивото на тестостерон.

 

 

По същата причина ви съветваме и да не употребявате джин-тоник.  Освен че понижава нивата на тестостерон, влошава и качеството на сперматозоидите.

 

 

 

 

Избягвайте консервираните храни богати на натрий, защото предизвикват образуването на газове в червата намаляват сексуалната  активност.

 

 

Да напомним и за вредата от алкохол в големи количества – понижава чувствителността при допир и води до цялостно отслабване на организма.

 

 

Плодовете по време на любовната игра колкото и романтични да са, могат да попречат на добрия секс. Те забавят процеса на храносмилане, а така се подува стомахът и червата.

 

 

Чети и: След секс на пияна глава

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка