6 признака на добрия интимен живот

 

Имате ли хармонични сексуални отношения?

 

 

Всеки от нас се стреми да изгради стабилна връзка, основана на любов, разбирателство и сексуална  хармония. Химията и привличането между партньорите са необходима предпоставка за това. Най-вероятно и сами можете да си отговорите дали интимният ви живот е хармоничен, ако все пак искате, можете да прочетете кои са основните признаци за щастливи интимни отношения.

 

 

1. Страстта не утихва

 

Можете да го правите няколко часа и да искате още и още. Има пламък в очите ви, а самият акт не е просто задължение, а спокойно може да бъде наречен идеален.

 

 

2. Не се притеснявате да говорите за сексуалните си фантазии

 

В съзнанието ви се раждат смели или по-плахи сексуални мечти, а вие не се страхувате да ги споделите с любимия човек.  Той от своя страна, няма да мисли много и ще пристъпи към действия – да превърне мечтите в реалност.

 

 

3. Експериментирате

 

Сексът не ви доскучава или омръзва, експериментирате непрекъснато и не се страхувате да пробвате нещо ново. Даже може сами да се изненадате колко интересни хрумвания имате.

 

 

4. Взаимно желание

 

 

Един от най-важните признаци за хармоничните сексуални отношения – искате пламенно другия и дори само един поглед ви стига, за да се нахвърлите един върху друг.

 

 

5. Не симулирате

 

Никой от партньорите не се преструва, че изпитва удоволствие. Както се сещате, симулираният оргазъм няма място тук.

 

 

6. Никакъв егоизъм

 

Не правите едно или друго в секса, за да получите и вие същото. Действията ви в леглото се ръководят само от желанието ви да доставите удоволствие на другия.

 

 

Чети и: Храната, която пречи на секса

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка