Любов по френски

 

Оралният секс е полезен за връзката

 

 

Както е известно, Франция дава името на оралните ласки, които днес можем да приемем за част от ежедневието ни. Доброто отношение към френската любов е предпоставка за щастлив семеен живот, това смятат сексолозите. Ако вашата половинка подхожда пуритански към този вид ласки, трябва да вземете мерки, за да промените ситуацията.

 

 

Защо мъжете се радват толкова много на оралния секс?

 

 

Отговорът е много лесен. По време на френската любов се отпускат тези мускули, които вземат участие по време на сексуалния акт. Освен това, така той може да се отдаде на удоволствието от усещането, като не му се налага да се притеснява нито за качеството на сексуалния акт, нито за неговата продължителност. Нервната му система се отпуска и остава само насладата. Чрез френската любов мъжът се чувства много по желан и обичан.

 

 

Много жени смятат, че докато правят орален секс, не могат да се възбудят и да получат нещо в замяна. Това се оказва, че не отговаря напълно на истината – много дами споделят, че по време на френската любов успяват да достигнат до оргазъм благодарение на чувството на наслада и удоволствието, което доставят на любимия си. Има дами, които даже получават удоволствие благодарение на стимулацията на определени зони в небцето им. Добрият орален секс, предполага да имате нагласата и искреното желание да го правите.

 

 

 

 

Ако сте с ново гадже повече от месец и още не сте правили орален секс, трябва да пристъпите към действия, за да стигнере и до него. Първата крачка може да е еротичният масаж, всяка жена може да го усвои, стига да има желание за това. Движенията трябва да се леки, без напрежение и излишен натиск. Масажът внася достатъчно свежест в отношенията на двойката. Така мъжът не само ще  получи телесна наслада, но и ще усети колко е значим за любимата си.

 

 

В еротичния масаж можете да използвате действията от стандартния, но трябва да бъдат по нежни. Нека мъжът легне по гръб. Масажирайте като започнете от врата и се спускайте надолу. Стигнете и до слабините. Важно е да не правите паузи, създайте усещането за много ръце, които го масажират. Бъдете непредсказуеми и изненадващи.

 

 

Чети и: За момичетата целувката е по-важна от секса

 

 

Вашата основна цел при масажа е оралният секс, а кулминацията – масажът на гениталиите. В това е неговата тайна. Масажът с ръцете лесно може да бъде заменен от стимулация с устни. За да е по-силен ефектът от масажирането, използвайте ароматни масла, с които да овлажните ръцете си. За повишаване на либидото ви препоръчваме жасминово масло или иланг-иланг.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка