Какъв секс не отказва мъжът?

 

ТОП 3 на сексуалните мъжки предпочитания

 

 

Ако на въпроса "Какво харесват жените?" трудно може да се отговори, то с много по-голяма лекота можем да посочим какво обичат мъжете... поне в секса.

 

 

1. Орален секс. Френските ласки са любими на господата. Ако някой ви каже, че не обича оралното удоволствие, най-вероятно става дума за някого, който все още не е попаднал на истински "минет". Социолози неотдавна изнесоха проучване, според което господата искат да се занимават много по-често с френска любов. Една жена не би могла да е добра любовница, без да е овладяла това изкуство. Дори да нямате нужните умения, с повече желание ще се научите.

 

 

2. Сутрешен секс. Социологически е установено, че мъжът много по-често отказва секс вечерно време. Причините за това са тривиални – обща умора и стрес. Щом дойде утрото ситуацията е много по-различна. Благодарение на съня, мъжът се радва на възстановени сили и прилив на енергия. Поискайте си сутрешен секс и ще го получите.

 

 

3. Спонтанна близост. Сексът без приготовление контрастира с рутината. Непринудената инициатива за секс, дошла от нежната половинка винаги е добре посрещаната от мъжа. Ако не обичате тази непредвидимост, ще трябва да положите малко повече усилия. Важното е да изглежда като спонтанно завладял ви импулс.

 

 

Чети и: Любов по френски

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка