За борба с цигарите – орален секс

 

Швейцарски учен предлага никотиновата зависимост да се преодолее с френска любов

 

 

Психологът Норман Сарториус предлага интересен метод в борбата на жените с цигарите. Според него вредният порок може да бъде преборен чрез орален секс. Преди да препоръча този метод за лечение, швейцарският учен отчита особеностите на пристрастеността към цигарите на представителките на нежния пол.

 

 

Тази зависимост има много тежки последици в сравнение с мъжете, което се дължи на основната функция на женския организъм - да бъде износено и родено здраво дете. Освен това, женската психика е много по-подвластна на различен род зависимости, а оттам и по-трудното е отказване от цигарите.

 

 

Методиката на Норман Сарториус изхожда от статистиката, че повечето дами не са доволни от сексуалния си живот. Тази неудовлетвореност предизвиква стрес за жената, а изхода от тази ситуация тя открива в пушенето. Психологът съветва цигарите да бъдат борени с далеч по-приятното (особено за мъжете) средство – френската любов.

 

 

Ползи от оралния секс

 

 

Специалистът смята, че заниманията с подобен род ласки отвлича жените от мислите за пушене. Освен това, при тяхното практикуване се задвижват същите челюстни мускули, които се ползват и по време на пушенето. Интересно е, че тяхната работа оказва успокоителен ефект върху нервната система. По този начин оралният секс действа отпускащо на нервната система на дамите.

 

 

 

 

Учените отдавна са установили, че хормонът простагладин, който се съдържа в семенната течност на мъжа влияе пложително на тонуса на женския организъм, като помага и за подобряване настроението на представителките на нежния пол.

 

 

Ако за мъжете, оралният секс има по-скоро физическо измерение, за дамите то притежава морален оттенък. Дарявайки мъжа с такива ласки, тя демонстрира доверие, хармония и внася повече интимност във отношенията им. Водейки до задоволеност, френската любов допринася за отпадне на желанието за пушене.

 

 

Чети и: Откриха лекарство срещу изневяра

 

 

За да е успешен този метод за борба с цигарите, дамите трябва първо да могат да се освободят от своите комплекси по повод оралния секс. Те трябва да се чувстват свободни да прибегнат до този вид ласки във всеки момент, когато почувстват необходимост от никотин. Идеалният вариант за това е и двамата партньори да са заедно.Тогава мъжът с готовност ще "помогне" на любимата си да се бори със своя порок. Ако любимият не е наблизо, ученият съветва да се ползва фалоподобен заместител. 5-минутната орална тренировка е достатъчна за да се постигне желаният ефект. Вечерта заниманията могат да бъдат продължени, но вече с члена на партньора.

 

 

 

 

За да се проведе успешна боба с никотиновата зависимост чрез орална любов, трябва дамата да преодолее личните си или обществени и религиозни скрупули за това. Много жени смятат тези ласки за срамни, унизителни и недостойни. По тази причина те не присъстват и в любовната игра на двойката.

 

 

Не са малко и религиите, които отхвърлят всяка форма на сексуална стимулация, която би попречила на продължаването на рода. Френската любов определено се включва в тази категория. (В Сингапур до 2007 година, за практикуването на орален секс,  виновните е можело да получат до 10 години затвор. Забрана за неговото практикуване може да открием до 2003 г в някои щати на САЩ, както и в Индонезия.)

 

 

В обощение ще ви посъветваме - имате ли проблем с цигарите – опитайте метода на Норман Сарториус. Така с един куршум ще ударите два заека – ще се преборите с вредния си порок и ще накарате любимия си да ви желае още повече.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка