WAM парти за лека нощ

 

Колкото по мокро, толкова по-мръсно

 

След излизането на Кама Сутра, трудно можем да намерим нещо, което да ни изненада. За това можем да ви запознаем с нов тип интимно забавление, набиращо все по-голяма популярност - Wet and Messy.

 

 

Този вид фетиш е известен още и като сплошинг (sploshing). При него основно място заема храната, но не за да се консумира, а за да се маже партньорът с нея. Този акт носи истинска сексуална възбуда на практикуващите го.

 

 

Ако се забавлявате на парти с торта, да речем, и установите, че да сте омазани със сметана ви харесва – май WAM е точно за вас. Но това не е единственият продукт, който може да се използва. Много почитатели имат и медът, сладоледът, течният шоколад, както и солени храни – фъстъчено масло, сварени бобови култури, кетчуп и какво ли още не. Някои от фетишистите използват субстанции, които не могат да се ядат – пяна за бръснене, лосиони, плажно масло и др.

 

 

 

 

Ако практикувате хранителния сплошинг използвайте тялото на любимия вместо чиния. В това "блюдо" можете да консумирате както предястието, така и основното меню или десерта.

 

 

На запад WAM-а се радва на все по-голяма популярност. За целта има специално създадени сайтове за контакт между почитателите на този вид преживяване, не са малко хотелите и заведенията, които предлагат възможността за неговото практикуване. Ако ви се струва извратено, спокойно можте да го разгледате и като вид любовна игра, за да го приемете по-лесно.

 

 

Чети и: Жените харесват брадати

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка