Обикновените проблеми в традиционната връзка

 

Американска анкета разкрива интересни факти за отношенията в двойката

 

 

Учени от САЩ направиха поредното изследване, фокусирано върху любовните отношения. Целта им била да установят най-често срещаните проблеми, с които се сблъсква двойката. Някои от въпросите, на които трябвало да отговарят анкетираните били следните: "Колко често се целувате с партньорa?" или пък "Имате ли тайни един от друг?", нищо толкова нетрадиционно. След обобщаването на дадените резултати излизат наяве следните по-интересни моменти.

 

 

Повече от 30% от анкетираните мъже и жени искат партньорът им да обръща повече внимание на външния си вид. Според учените, за да се реши този проблем може да помогне добрият личен пример – полагайте достатъчно грижи за себе си, носете секси бельо и дрехи, с надеждата, че и половинката ви ще направи същото.

 

 

В изследването четем, че около 39% от представителките на нежния пол се доверяват напълно на своите половинки, а в същото време почти 70% от мъжете не са против възможността да правят секс с друга жена. Приблизително 70 на сто от семейните двойки успяват да намерят време за съвместна почивка, а близо 50% си признават, че се целуват няколко пъти седмично.

 

 

80% от щастливите двойки отговарят, че не знаят каква е заплатата на любимия им, освен това смятат за нормално да не обсъждат финансови въпроси помежду си. Темата за парите е актуална при двойки, които не могат да се похвалят с разбирателство и хармония.

 

 


Чети и: Добрият секс и лошите навици

 

 

37% от анкетираните американки си признават, че са си помисляли да си позволят авантюра извън дома, а малко по-малко - 33 на 100 пък заявяват, че никога не им е хрумвало подобно нещо. Идеята, че можеш да потърсиш секс с друг човек, различен от партньора е характерна за двойки с криза в отношенията. Това е естественият израз на борбата, която всеки от нас води, когато връзката не се развива така, като би им се искало.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка