Как да ѝ направим по-добро впечатление?

 

Мъжът е ловец, но жената може да бъде хваната само когато поиска

 

 

Никога нямате втори шанс за първо впечатление, за това направете всичко възможно да се представите в най-добрата си светлина. Не е лесна задача да бъде спечелена една жена, но не е невъзможно, особено ако подходите стратегически към първата си среща. На какво обръща най-голямо внимание тя?

 

 

Как изглеждате. Добрият външен вид е вашето оръжие, което не трябва да пренебрегвате. Избягвайте снобската визия и заложете, на своето собствено "Аз".

 

 

В пряка с предишното са и дрехите, защото по тях посрещат, а по ума изпращат, казал го народът, а ние не се съмняваме в мъдростта му. Чистият и спретнат външен вид работят във ваш интерес. По-добре избягвайте натруфената визия, не прекалявайте и с парфюма. Изберете дрехите си така, че да я впечатлите, но не и да се набивате на очи от километри.

 

 

Маниерите. Жените харесват учтиви мъж с добри обноски, но и тук не трябва да прекалявате. Никоя дама няма да се чувства добре ако е мачовски задушена.

 

 

Парите. За повечето дами можем да кажем, че те не самоцел, но има и такива, които могат да сложат този критерий, на едно първите места в скалата си. Мъжът може да не е богат, но никоя не търси безделник.

 

 

Личността. Сред най-известните качества, които жените ценят у мъжа е чувството за хумор. Ако накарате ли я да се засмее, битката за нейното сърце е почти спечелена. Ако имате и качествата на добър събеседник, нищо друго не ви е нужно.

 

 

Чети и: Няколко интересни места за вълнуващ секс

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка