Кога е сексуалният пик на жените?

 

За връзката между възрастта и удоволствието

 

 

Сексът в една връзка може да не е основополагащ,  но определено е жизненоважен за нейното същвествуване. Нормално е да има своите силни и слаби моменти. Но има ли връзка между качеството му и възрастта? Има, и това е нормално.

 

 

Възрастта е свързана със жизнения опит на човека, той пък със сексуалния и е нормално да решим, че с напредването на годините се вдига и качеството на секса.  Благодарение на нашите верни другари, учените можем да ви кажем и кога можете да очаквате най- голяма наслада в леглото.

 

 

За жените златната възраст е 28 години, а за мъжете малко повече - 33. Изследването, което ви представяме е ново и интересно със заключенията, до които достига.

 

 

В него пише още, че жените правят най- много секс между 25-та и 28-та си година, ако са загубили девствеността си на 17.

 

 

За мъжете се посочва, че ако са правили секс за първи път на 18 години, ще се радват на най- много удоволствие в леглото когато навършат 29.

 

 

Анкетираните на възраст между 50 и 60 години пък определят като най- добър секса, който са правили около 46-та си година.

 

 

Тези от вас, които се интересуват от темата, най – вероятно си спомнят за предишно такова изследване, в което резултатите бяха много по – различни от тези, които вече видяхме.  Според него сексуалният връх на мъжете е на 18 години, а на жените 30.

 

 

В заключение и за малко утешение можем да кажем, че няма значение кога е вашият сексуален пик, важното е все пак да сте го имали или да успеете да го достигнете.

 

 

 

 


 

Още G-Точка