Как да го възбудим по-лесно?

 

Няколко трика за разпалване на мъжкото желание

 

 

Ако зададем въпроса "Знаете ли как да възбудите любимия си?", спокойно можете да отговорите учебникарски - "Като стимулираме ерогенните му зони" и ще сте прави. И двата пола си имат такива зони на възбуд; никой не може да е добър любовник ако не знае къде се намират и как се стимулират те.

 

 

Как да възбудим мъжа най-лесно?

 

 

Възможно е това да се случи, даже без да сте го докоснали. Когато той ви желае истински, дори само мисъл или поглед може да го накарат да полудее от желание. Ако това не стане идва ред на играта със споменатите вече ерогенни зони. Много от тях са еднакви за повечето мъже, но има и немалко строго индивидуални, които сами ще трябва да откриете.

 

 

Мъжът се възбужда лесно ако започнете да играете с език си по неговите тестиси или пениса. Много успешен трик е лекото захапване на меката част на ухото, или пък ласките с език в него, много мъже могат да си загубят ума по този начин.

 

 

Пробвайте и с нежни целувки по шията. Започнете от нея, минете праз зърната на гърдите, коремчето и стигнете до пениса, а може и в обратен, ред – както ви дойде отвътре.

 

 

 

 

Вълшебен ефект има и играта с език между пръстите му на ръцете, както и тяхното засмукване.

 

 

Сред арсенала от възбуждащи трикове слагаме и добре познатата ви класика – целувката страстна и с език. Или пък само с допир на устните, а може и да галите неговите със своя език. Понеже смятаме, че сте запознати с изкуството на целувката, тук няма да се сприраме на нейните тънкости, а само ви напомняме да не я забравяте.

 

 

В графата трикове можем да сложим и един съвет – не се страхувайте да поемете инициативата в свои ръце. Няма мъж, който да не се изкуши от предложението за спонтанен секс.

 

 

Чети и: Създадоха виагра за жени

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка