Кога сексът е неприятен?

 

Няколко навика, които вгорчават удоволствието

 

 

Добрият секс е изкуство, за което е нужен поне малко талант, много желание и пълно себеотдаване. "Какво най-много ви отвращава докато го правите?" това сексолозите попитаха 500 човека, на възраст над 18 години от двата пола. След обобщаването на дадените резултати можем да откроим следните "отблъскващи навици":

 

 

1. Мъжкият егоизъм – след оргазма сякаш всичко свършва. Той се обръща към стената и заспива.

 

 

2. Вместо секс – търсене на G-токата. Много дами се дразнят от партньори, които превръщат правенето на любов в самоцелно издирване на заветната точка.

 

 

3. Разговор по телефона. На никого не му е приятно, когато по време на секс, телефонът звънне. Още по-убиващо желанието е да отговориш на обаждането, докато се любиш с партньора си.

 

 

4. Силните викове и стонове стил порно филм, обикновено не се приемат добре. Не ви караме да подтискате емоциите се, но ако сте много гръмогласни ще е по-добре да се научите да сте по-сдържани.

 

 

5. "Трябва да отида до тоалетната" - да чуеш това малко преди върховия момент… май коментарът е излишен.

 

 

6. Да говориш мръсотии или още по-зле – да псуваш по време на секс, може и да го има във филмите, но по-добре не им подражавайте.

 

 

7. Прекалено бързият секс. Знаем, че обикновено се достатъчни около десетина минути, но ако всичко мине само за миг, усещането ще е по-скоро неприятно.

 

 

Чети и: Как да го възбудим по-лесно?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка