Цветни оргазми

 

Или как да боядисаме спалнята?

 

 

Влиянието на цветовете върху настроението и тонуса на човека е отдавна известно. Избирайки един или друг нюанс, попадаме под неговото въздействие. А как заобикалящите ни багри могат да повлияят на половия ни живот и удоволствието?

 

 

Внимавайте в избора на цветовете за вашата спалня и направете избора си, като се запознаете със следните прости правила:

 

 

1. За младоженците е подходящо многоцветието. Спокойно могат да използват цялата палитра на дъгата. При двойките с по-голям съвместен стаж, не препоръчваме повече от 2-3 багри.

 

 

2. Ако се занимавате с физически труд, направете стените на спалнята си сини. Ако упражнявате физически усилия, то заложете на зеленото.

 

 

3. В случай че някой от партньорите се оплаква от липса на достатъчен тонус и желание за секс, оцветете помещението в пурпурни или червени цветове.

 

 

4. При двойка, в която някой от партньорите има склонност към лесна възбудимост или изневяра ще е най-добре да заложи на металните оттенъци.

 

 

5. Стеснителните и боязливи любовници ще се чувстват по-добре ако попаднат под въздействието на изумрудените багри.

 

 

 

 

6. Ако жената има проблем със зачеването, може да опита благотворното въздействие на светло синя завеса с ярко червена панделка на нея.

 

 

7. За партньори, които губят емоционалната си връзка препоръчваме ремонт на спалнята и обагрянето ѝ в златисти разцветки.

 

 

8. За тези, при които кавгите не са рядкост, ще е най-добре да избягват жълтото, оранжевото и ярко червени бои. Вместо тях по-добре изберат тъмно синьото.

 

 

9. При проблеми с теглото, забравете за оранжевото по стените на вашето жилище, този цвят възбужда апетита.

 

 

10. Ако искате да подобрите качеството на секса, преобразете спалнята си в различни оттенъци на виолетовото.

 

 

11. Ако не можете да се напаснете с любимия си човек, опитайте комбинация от бяло и светло зелено.

 

 

12. За нищо на света на допускайте в спалнята си кафявия цвят.

 

 

Чети и: Кога сексът е неприятен?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка