Какво да правим след секс?

 

Сънят не е най-добрата алтернатива

 

 

Идват почивните дни и след като си отдъхнете добре, съвсем нормално ще е да отделите време за любимия човек и за добра порция интимни удоволствия. Следват около 7,5 минути средностатистически акт, след което мъжът обикновено се обръща към стената и заспива. Това ли е което искате? А защо не измислите нещо по-различно?

 

 

След секса, под влиянието на хормона окситоцин е нормално да започнете да се прозявате, но ако на следващия ден не се налага да ставате рано, няма защо да натискате възглавницата. Опитайте да счупите стереотипа.

 

 

Стани муза. След като още сте голи, вземете молив и лист и ги връчете на любимия човек – нека да пресъздаде формите ви върху бялата хартия. Никой не иска от него да сътвори шедьовър, целта е да се забавлявате.

 

 

Танцувайте. Ако обичате музиката, раздвижете се в ритъма на любимото си парче, но не прекалявайте със силата на звука, не искате да събудите съседите, а само да се оставите на доброто настроение.

 

 

Вземете си душ заедно. Сексът е много приятно занимание, но жегата помага да се почувствате още по-изцапани. След банята може да измислите и още нещо вълнуващо.

 

 

Наздраве! Едно малко ще ви помогне да релаксирате след емоцията. Чашката в ръка има способността да предразположи към приятен разговор.

 

 

Използвайте ръцете си, но не за да се докосвате по гениталиите – те е най-добре да си почиват. Направете си масаж, нежен и отпускащ.

 

 

Играйте. Можете да си спретнете една партия шах, да се пробвате на дама или карти. Идеята на това занимание е да замените физическото натоварване с умствен труд.

 

 

Говорете си. Можете да обсъдите изживяното удоволствие. Мъжете харесват момичета, които могат да говорят свободно за секс. Дамите пък, винаги ще се радват да чуят колко много са желани.

 

 

Поощрете другия. Колкото и да ви се струва, че партньорът ви е уверен в себе си, няма да навреди да го похвалите, егото му има нужда от това. От своя страна, тя няма да се разсърди ако чуе колко добра любовница е.

 

 

Чети и: Цветни оргазми

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка