Изневярата убива

 

Застрашени от летален край при изневвяра са мъжете

 

 

Извънбрачният секс е опасен за мъжкото здраве. Този извод са направили италиански учени. Според тях рискът от внезапна смърт при секс с чужда жена е много по- голям, отколкото ако е със собствената съпруга.

 

 

До това обобщение специалистите са стигнали след анализ на резултатите от проведените от тях проучвания и систематизиране на други подобни изследвания.

 

 

В извънбрачната връзка съществуват няколко аспекта- психологически, физиологичен и сексуален. При първия аспект убийствен за мъжа се оказва стресът заради гузна съвест, както и страха, че може би не се справя на нивото, което любовницата очаква. Във физиологичен план причина за смъртта  е сърдечно – съдова криза. Сексът с непозната води до увеличаване на артериалното налягане, както и учестяване не сърцебиенето, а оттам и опасността за такава криза.

 

 

Извънбрачната връзка влияе и върху формата на мъжа. Оказва се, че при романтична вечеря  господата не мислят за спазването на диета и поръчват порции, които в друга ситуация не биха избрали, а освен това приемат и алкохол.

 

 

И за финал още един резултат от статистиката- при една трета от случаите причината за внезапна смъртта в чуждо легло се оказва е атеросклерозата.

 

 

След всичко това, господа май ще е най- добре за здравето ви да си кротувате със съпругата, но само ако ви се живее още много години. Ако не искате да сте с орлите може и по- кратко, но запомнящо се, въпрос на избор.

 

 

 

 

 

 

Още G-Точка