Няколко мита за секса с пълен партньор

 

Разбиваме няколко погрешни схващания

 

 

Наднорменото тегло е един от основните проблеми на съвременното общество. Причините за това могат да бъдат от най-различно общество. Няма да се спираме на тях, за да се насочим към един по-интимен план на проблема с килограмите-секса. Както и за традиционния така и за този, при който партньорът страда от наднормено тегло има много наложили се митове. Учените обясниха най-разпространените от тях:

 

 

1. Колкото е по-голям коремът на мъжа, толкова по-малък е пенисът му. Това може да се приеме за вярно, когато разглеждаме мъжкото достойнство в спокойно състояние. Ефектът е зрителна илюзия, която се предизвиква от солидната телесна маса надвиснала над него. Тя прави пениса да изглежда по-малък. Когато е в ерекция, обаче такава закономерност не се установява.

 

 

2. Пълните партньори са студени и безчувствени в леглото. Много често именно това е впечатлението, което оставят в другия тежките партньори. Причината за това е сдържаното им поведение, породено от комплексите с фигурата. За да се справят с този проблем, страдащите от наднормено тегло трябва да проумеят, че този, който е с тях ги харесва именни такива, каквито са.

 

 

Пълните дами не само, че не може да се кажае, че нямат желание за секс, а даже е установено, че в тях бушуват много повече хормони, отклкокото при по-слабите дами.

 

 

3. Пълните хора се потят много повече, а това прави секса с тях много неприятен. Учените не установяват такава зависимост. Потните им жлези по нищо не са по-различни от жлезите на другите хора. Това означава, че при добра лична хигиена и този мит се оказва несъстоятелен.

 

 

Чети и: Какво да правим след секс?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка