Няколко варианта за вечерен секс

 

Пробвайте три игри, които ще ви изненадат с резултата си

 

 

Статистически погледнато, най-честите проблеми в сексуалния живот на повечето от нас са еднообразието и стеснителността. Те са взаимно свързани. Може би е крайно време за промяна. Защо не опитате нещо, за което толкова време не сте се решавали?

 

 

1.Игра на тъмно. Как е устроено човешкото тяло, най-вероятно много добре знаете. До колко познавате любими си? Не искате ли да се лишите от зрителното възприятие, за да се отдадете само на усещанията и информацията, която ви носи единствено допирът?

 

 

Една такава игра, ще ви донесе много приятни емоции, подобно на "Завързани очи", за която вече сме писали. Затваряте очи, лампите са загасени, а партньорът ви поднася някоя част от тялото си. От вас се иска само да познаете до какво се докосвате.

 

 

2. Игра на фантазии. Всеки от вас си има някаква сексуална фантазия или желание. А може и да са повече от едно, още по-добре. Напишете неизказаните си копнежи на отделни листчета. Сложете ги в стъклена купа, разбъркайте и започнете да си теглите. Каквото си издърпате, това ще изпълните.

 

 

За по-добър ефект можете да комбинирате изпълняването  на написаното на листа с нежна целувка по вратлето, ухото или друга еротична зона.

 

 

3. Секс туризъм у дома. Има много места във вашето жилище, които не сте пробвали за секс. Вече дойде моментът, за да го направите там, където нико преди не ви се е случвало. Изберете си някое необичайно място във вашето жилище и не губете и секунда повече. Време е за една незабравима нощ.

 

 

Чети и: Вторият брак е по-успешен първия

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка