Стъклените секс-играчки

 

Приятно и безопасно

 

 

Може би ги имате в нощното си шкафче, а може и да ви се струват малко неподходящи за вас – стъклените секс-играчки са част от половия  живот на мнозина. Съществуват най-различни пособия за игри за възрастни, изработени от прозрачната материя. Именно тя е причината тези атрибути да не се приемат лесно както силиконовите си побратими, да речем.

 

 

Клиенти на секс магазини, дръзнали да пробват стъклените джаджи, споделят, че са приятно изненадани от удоволствието, което играчките носят. Кои са основните им преимущества?

 

 

1. Гладката и твърда повърхност помага за изключително лесната им "пробивност". Така само с една капка лубрикнат, приспособлението може да проникне с лекота и в най-закътаните зони, без да предизвикат болезнено усещане.

 

 

 

2. Формите, размерите и видовете стъклени секс-играчки, които се предлагат в магазините могат да задоволят и най-развинтените фантазии.

 

 

3. Това са най-хигиеничните интимни приспособления – леко могат да бъдат направо стерилизирани във вряла вода или спирт, без да се безпокоите, че може да нещо да се повредят.

 

 

4. Стъклените секс-играчки не съдържат вредни вещества  и алерегни.

 

 

Ако сте решили да се разнообразите с тези джаджи, не забравяйте, че преди употреба трябва да ги огледате добре дали не счупени. Ако е нарушена целостта им, рискувате да се нарежете много сериозно.

 

 

Чети и: Няколко варианта за вечерен секс

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка