Мъжките фрази, които жените мразят

 

Няколко изрази за зачеркаване от мъжкия речник

 

 

И двата пола имат фрази, които могат да изкарат извън нерви другия. Един блогър неотдавна публикува списък с най-омразните му изрази, използвани от жените. Сред тях откриваме:

 

 

- Нямам какво да облека!

 

- Не съм ли напълняла?

 

- Наистина ли ме обичаш?

 

- Какво ще ми подариш?

 

 

Няма да ги коментираме, но няма и да повярваме, че има мъж на тази планета, който да не ги е чувал лично. Днес ще се спрем на думите, които жените ще е най-добре да не слушат. Какво ли може да ги подразни?

 

 

"Не помня". Той поема някакъв ангажимент, след което се оказва, че е забравил. Още по-лошото – мисли, че това оправдание е достатъчно силно, за да няма неприятни последици, но уви! Тя ще бъде бясна ако това се случи.

 

 

"Не съм длъжен на никого" демонстрацията на безотговорност може да бъде фатална грешка в отношенията с партньорката. Тя на свой ред може спокойно да си помисли "А аз защо трябва да съм ти длъжна?".

 

 

"Давай без това. Нека полежим малко". Тя чува това, точно когато  е разгорещена и тръпнеща от желание, но си е правила "сметката" без кръчмаря. Не било време за секс. Повечето жени искат да контролират положението, но в такава ситуация са напълно безпомощни.

 

 

Тя си проверява телефона по цял ден с надежда, че що получи позвъняване от любимия си. Но той така и не избира нейния номер - оправданието "Имах много работа. Бях зает". Ако не искате да убиете нейните чувства, най-добре забравете за това оправдание.

 

 

"Майка ми гладеше ризата по друг начин"- това и други сравнения с мама са последното нещо, което една жена иска да чуе. Още по-малко, да разбере, че прави нещата не "както майка му".

 

 

"Не разбирам за какво става дума" Практиката показва, че това оправдание може да ви се струва много удобно. За ваше съжаление, обаче тя знае, че просто не искате да проумете.

 

 

Чети и: Стъклените секс-играчки

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка