Как да се превърнеш в магнит за мъжете?

 

Съвети за момичета и дами

 

 

Представи си, че си на парти, където всички мъжки погледи са вперени в теб със желание. Сега, спри да си мислиш дали е възможно  и го превърни в реалност. Предлагаме ти няколко правилa, с които това може да се случи.

 

 

1. Не спирай да се грижиш за външния си вид. Ако се върнем на сюжета с партито, ще ти препоръчаме да си сложиш стилна червена рокля. Доказано е, че този цвят привлича вниманието на господата. Ако нямаш такъв тоалет, подходящо червено червило ще свърши същата работа. Поразголи се, малко повече плът на никого няма да навреди.

 

 

2. Установи контакт очи в очи. Ако искаш да си магнит за мъжете, ще трябва да покажеш, че си заинтересована. А как да стане това? Установи контакт с поглед. Преди това ще трябва да овладееш изкуството да привличаш внимание. Стрелни го с очи и когато се срещнат погледите ви се усмихни. Необходимо да покажеш, че имаш интерес.

 

 

3. Магията на допира. След като е установена връзка с поглед, трябва да можеш да направиш и следващата крачка – завържи разговор с обекта на желанията ти. Ако се заформи флирт, не пропускай възможността да го докоснеш, уж невинно и случайно по ръката или рамото.

 

 

4. Дръж се нормално. Ако си прекалено напориста или агресивна, рискуваш да го изплашиш. Мъжете бягат от властни жени. По-добре покажи амбициозната си страна. Силният пол харесва такъв типаж.

 

 

Чети и: Мъжките фрази, които жените мразят

 

 

5. Не забравяй да се усмихваш. Така ще създадеш впечатлението, че си уверена и щастлива. Усмивката на лицето ти помага да направиш подобаващо впечатление.

 

 

6. Чувствай се секси. Това правило е последно, но не и по значение. Не го ли спазваш, никое от по-горените няма да ти помогне достатъчно. Покажи му, че знаеш цената си, но и че си здраво стъпила на земята.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка