Само за мъже: Как да удължим акта?

 

Някои правила, които могат да ти помогнат да отложиш избухването

 

 

Ако някога някоя ти каже, че си като заек, дано да е имала предвид, че си сладък, защото другият вариант, въобще не може да е повод за радост. Бързата стрелба не е нещо, което се среща много рядко. Ако имаш този проблем може да си помогнеш.

 

 

Първо не тичай към аптеката – с лекарство най- вероятно повече да си навредиш. Не ходи и при баба Ленче от Полски Тръмбеш, нейните билки съдържат основно липов цвят и едва ли ще променят нещата. Най – добре е да вземеш проблема в свои ръце, даже буквално.

 

 

Трик номер 1 – Ползвай презерватив. Това малко изобретение, освен че спестява доста проблеми има и една друга страна, която в случая ти трябва- намалява чувствителността на члена.  А колкото по- малко усещате, толкова по- дълго ще го правите.

 

 

Трик номер 2 – Техника с притискане. Когато вземе да наближава заветният момент използвайте ръката си. С палец и показалец притискай главичката на члена в ниската част точно при юздичката. Може да накараш  и приятелката ти да свърши това.

 

 

Трик номер 3 – Малко упражнения ще са нужни. Научи се да стягаш мускулите на перинеума. Правиш го както когато много ти се уринира. Сега е същото но прилагаш номера преди еякулация. За упражненията прави по 15 повторения два пъти на ден. Така ще влезеш във форма, която ще ти помага да задържаш колкото си искаш.

 

 

Трик номер 4 – Опитай да прекъснеш акта, за отидеш до малка нужда. Казват, че помога. Това правило е единственото, което нашият екип не е опитвал и много не сме убедени, че е добро.

 

 

Трик номер 5 – Прави го по- често. За да го правиш по- дълго трябва да и е и по- често. Най- добре всеки ден, а ако не може, то тогава поне през ден. Сексът а като спорта – трябват си тренировки.

 

 

 

 

Още G-Точка