Недоспиването обърква мозъка на мъжа като алкохола

 

Липсата на сън препятства преценката за поведението на жените

 

 

Един от големите ужаси на мъжа след тежка пиянска нощ е да се събуди до крокодил. Единственият начин да се застраховате да не ви се случи това е да не посягате към чашката. Но алкохолът не е единственият фактор, който може сериозно да обърка възприятията на мъжа. Много коварно се оказва и изглеждащото далеч по-безобидно наглед недоспиване.

 

 

Според ново проучване, липсата на достатъчно сън може да заблуди мъжа, че жената изпитва симпатии към него.

 

 

Учени от Университета Хендрикс изследвали 60 студенти и установили, че тези, които са спали достатъчно през нощта, оценявали желанието на жените да правят секс с тях много по-ниско, отколкото тези, които не са си набавили необходимото количество сън. Нещо повече, след безсънна нощ, изследваните доброволци били много по-уверени, че момичето непременно иска да преспи с тях.

 

 

"Липсата на сън затормозва предната част на мозъка. В резултат на това, на засегнатия човек му е много по-трудно да вземе адекватно решение", отбелязва водещият разследването Дженифър Пенър. Същата част от мозъка на мъжа се поразява и при алкохолно опияняване. Според учените, именно това е причината мнозина да правят необезопасен секс, след употреба на алкохол.

 

 

Чети и: Порно звезди преди и след грима

 

 

Можем да ви дадем полезен съвет как да разберете дали тя иска секс – отговорът е в нейните зеници. Ако те са разширени, то тя най-вероятно е възбудена и шансовете са на ваша страна.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка