Продават шоколадови ануси

 

Кулинарно изкушение или перверзия?

 

 

Британски сладкари пуснаха  в продажба оригиналнo лакомствo. Под формата на шоколадови бонбони вече се продават "Ядливи ануси". Рискован маркетингов трик или свободна пазарна ниша – предстои да разберем.

 

 

Уникалните бонбони се продават на специално пуснат за целта сайт. Сладкарската продукция е ръчна изработка и в нея не са използвани никакви консерванти. Според производителите, тези бонбони могат да накарат купувачите да се усмихнат.

 

 

 

 

За да придобие аналната си извивка, шоколадът се излива в специално направена форма. Фирмата производител е убедена, че е намерила нова пазарна ниша и се надява на добри печалби.

 

 

"Мислим, че нашата продукция ще помогне за преодоляването на расови, културни, джендър, класови и сексуални граници. Присъединете се към движението и нека научим света да обича анус", пише в сайта на производителите.

 

 

Чети и: Недоспиването обърква мозъка на мъжа като алкохола

 

 

Нестандартните лакомства могат да бъдат поръчани по пощата. Кутия с 10 бонбона (около 50 грама) се продават на цена 4 паунда, отделно се заплаща куриерът. За тези, които не обичат шоколад от фирмата предлагат друг продукт – сребърен анус (260 паунда), тениска и чаши с тематично изображение. Найс, а?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка