Няколко типа мъже, които не са за теб

 

Среща в леглото с жонгльор, въжеиграч, рекордьор и акробат

 

 

Нека приемем, че животът или поне спалнята са циркова арена. Пред вас ще излязат най-различни участници в програмата, а всеки ще представи своя номер. Някои ще ви харесат, други може да ви изплашат, а малцина ще извикате на бис. Сега ще ви запознаем с някои от по-опасните играчи на арената.

 

 

Въжеиграч. За него правенето на любов е като ходене по тънко въже, което задължително води до оргазъм. И по- често това е личния, а на любимата върхов момент. Една крачка встрани може да изплаши въжеиграча и той да падне от високо. Така може му подейства дори само молба за ласка.

 

 

Ако се надявате той сам да се сети да направи едно или друго, по-добре забравете. Няма да обърне нужното влияние и на любовната игра. Ако все пак, въжеиграчът прибегне до тях, то ще е само, защото любимата му го е помолила за това един милион пъти. Под любовна игра в този случай той разбира нещо като да посмуче малко гърдите ѝ или нещо от този род. След това пак поема по въжето.

 

 

Акробат. Той обича да е инициатор за секса. Това е добре, наистина, но има едно голямо "Нo". Започнете ли с ласките, той ще ви накара да смените поне 10 пози. И не приема "Не" за отговор. Дано да ходите на йога, защото ще ви е много трудно да го удържите в противен случай. В кърпа ви е вързана и мускулната треска след "програмата". Важно е да ви предупредим, че виковете на любимата му няма да го спрат в започнатите упражнения. Няма да се посвени да ви завърже, за да не изпаднете от арената, докато палецът на крака ви е точно пред носа ви. И ще има ентусиазъм за още и още...

 

 

 

 

Жонгльор. Той може да прави няколко неща едновременно, между които и секс. Докато се надявате да достигнете до оргазма, може да ви се наложи да се примирите и с компютърната игра пред очите му или пък желанието му да направите и едно судоку. За него не е проблем да увеличи темпото докато е в партньорката си, а в същото време говори по телефона с майка си.

 

 

Чети и: Как да удължим секса?

 

 

Шоуто няма да е същото без рекордьора. Той е за книгата на Гинес и иска любимата му да е готова за върхови постижения. Веднага щом минете през любовната игра започва голямото броене. Колко оргазма ще достигне тя? Всеки път те трябва да са повече от последното достижение. И докато не достигнете до заветното число – няма да избягате от лапите му. Ще спре чак след като запише поредното си достижение.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка