30-годишните жени са най- смели на първа среща

 

Трябва ли да го отложим за следващия път?

 

 

Добрите момичета не стигат до секс още на първа среща. Всеки се е сблъсквал с това схващане. А може ли едно нормално момиче да си поиска секс още в началото и това да не я представя в негативна светлина?

 

 

Отговорът е- да, може. В днешно време нравите са претърпели сериозна еволюция по въпроса за първия път с ново момче. Според едно изследване във Великобритания, над 50% от жените биха правили секс на първа среща. 30%  са склонни да го направят на втората. Така остават едни скромни 20%, които биха позволили да има нещо повече от целувки на третата или следваща срещи.

 

 

Според същото проучване най-смели са жените на 30 години. За тях обикновено не е проблем да се стигне до леглото още след първата среща, стига да им харесва момчето. В изследването са взели участие 1110 неомъжени жени. Резултатите сочат следното. 34% от дамите на 30 години са склонни да правят секс, без да се губи много време. Това могат да направят и само 12% момичетата между 24 и 27 години.

 

 

Сексолозите не виждат нищо нередно в секса на първа среща. Според тях няма правила, кога е уместно да бъде първият път. Това е индивидуално решение, което следва да вземе всяка жена сама за себе си, но задължително при спазването на изискванията за контрацепция и безопасен секс.

 

 

 

 

 

 

Още G-Точка