Мръсните разговори имат място в спалнята

 

Още един начин да разнобразите сексуалния си живот

 

 

Много двойки смятат, че мръсните думи и разговори са нещо забранено, лошо, неправилно… Ако отвътре ви идва да говорите по този начин, най-добре е да дадете воля на емоцията си и освободите неприличните изрази. Ако пък вашия партньор иска да имате по-мръсен речник в спалнята, а вие не сте подготвени за това, ето няколко правила как може да ви се получат добре нещата.

 

 

- Ако сте начинаещи с неприличните думи, можете да включите за начало учестените стонове и по-тежкото дишане. Все още ще ви е трудно да се освободите, за да заговорите мръснишки, използвайте мъркане, ръмжене и други животински звуци…

 

 

- Друг проблем, с който можете да се сблъскате е как да усетите кога да използвате по-палавите изрази. Най-добре наблюдавайте партньора си в този случай, той сам ще ви подаде подходящата парола.

 

 

- Освободете се от задръжките си, иначе няма да ви се получи.

 

 

Чудите ли се кои мръсотийки можете да пуснете в употреба?

 

 

Заложете на думите, които най-често любимият ви използва в употреба в такива моменти. Ако искате нещо по-различно, можете да потърсите вдъхновение и примери в порно филмите.

 

 

Репетирайте пред огледалото, за да можете да свикнете с новата си лексика.

 

 

Ако въпреки усилията ви нещата не се получават, задайте си въпроса: "Мога ли да говоря свободно за секс?". Ако отговорът е отрицателен, то просто сте от хората, при които номерът с мръсните думи няма да сработи. Не се тормозете, има много други начини да сте незаменими в спалнята.

 

 

Чети и: Мастурбацията не вреди

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка