Разузнаване на първа среща

 

Наръчник за детективки

 

 

Ще се изненадате колко много информация можете да съберете, дори само на първа среща с някое ново момче. При това даже без да разпитвате кой знае колко много. Всичко е в детайлите, само да знаете как да ги тълкувате.

 

 

Ако заговорите за спорт, попитате кой му е любимият. Ако е фен на някой от индивидуалните (лека атлетика, плуване и т.н.) най-вероятно имате работа с по-егоистична натура. Ако той си пада по колективните занимания, много е възможно да харесва шумните компании и купоните. Ако момчето не харесва спорта, то тогава той е творческа натура и може би ще ви е трудно да предвидите реакциите му.

 

 

Финансовият аспект. Ако заплаща само или предимно с карта, той в уверен и амбициозен. Ако борави с кеш, пред вас е независима и самостоятелна личност. Ако на първа среща той дойде с празни джобове, ще ви се наложи да плащате както сега, така и в бъдеще.

 

 

Начин на комуникация. Ако харесва електронните съобщения (имейлите), много е вероятно да държи на обмислените действия и постъпки, а може би иска да скрие истинската си личност. Ако харесва скоростния чат (скайп), той има нужда постоянно да му засвидетелствате чувствата си. Телефонистът пък е старомоден и бъбрив тип.

 

 

Начинът на шофиране също говори много. Ако той е хладнокръвен и в изнервени ситуации не псува, може да се окаже надежден спътник. Ако е агресивен, докато е зад волана, най-вероятно е авторитарен и не особено дружелюбен в личен план.

 

 

Стилът на обличане. Любителите на спортно-елегантния стил са земни и добронамерени хора. Феновете на дизайнерското облекло държат на престижа и имат високи изисквания към дрехите на любимата си. Ако си пада по лъскавите дрешки и украшения – той е повърхностен и несериозен тип.

 

 

Чети и: Мръсните разговори имат място в спалнята

 

 

Изразът на чувствата. Ако показва чувствата си публично, това говори за неговата неувереност и желанието си да засвидетелства правата си върху момичето. За първа среща са достатъчни лека целувка и ръкостискане. Ако не пропуска допир с раменете ви, значи е загрижен за вас.

 

 

Погледът. В случай, че ви е трудно да установите контакт с очите му, имайте предвид, че не можете да му имате доверие. Ако той не ви изпуска от поглед, значи е силно впечатлен от вас.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка