Храна за мъжкото либидо

 

Продукти, които повишават желанието

 

 

Ако любимият ви не тръпне от нетърпение за секс или просто се оплаква от липса на мерак, причината може да е в ниското ниво на тестостерон в оганизма му. Това не е причина за драма, има много начини, за да повишите количеството на хормона. Пробвайте първо с промяна в хранителния режим. Заложете на продукти, които вдигат тестостерона:

 

 

1. Стриди. Тези морски организми са много богати на цинк. Той мога за растежа на мускулите, стимулира физическата активност, подобрява производството на тестостерон и производството на сперма. Подобен ефект оказват и другите цинкосъдържащи продукти като тиквените семки и печената кокошка.

 

 

2. Чесън. Ех, защо не мирише по малко! Заради силния си аромат този зеленчук не се радва на голяма полулярност, но е много полезен за мъжа. Съчетан с добра протеинова диета повишава нивата на тестостерон в организма.

 

 

 

3. Броколи. Този зеленчук е известен със способността си да сваля нивата на естроген, което пък води до повишаването на тестостерона.

 

 

4. Банани. След зеленчуците, които ви предложихме ще споменем и един много вкусен плод – банана. Заслугата да го намесим тук е бромелаинът, който се съдържа в него. Този фермент е много подходящ за стимулиране на либидото. Освен това е богат на витамини, необходими за производството на тестостерон.

 

 

 

 

5. Бразилски орех. Тази ядка е много богата на магнезий, той пък стимулира производството на така важния за мъжа хормон.

 

 

6. Яйца. Те съдържат много витамин Д, който увеличава либидото по няколко начина. Стимулира образуването на тестостерона, а в същото време пречи на неговото превръщане в естроген.

 

 

Чети и: Разузнаване на първа среща

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка