Няколко ерогенни зони, които може би пропускате

 

Да си припомним няколко места, нуждаещи се от ласки

 

 

Има някои зони по нашето тяло, които е добре да не забравяте. Вие най-вероятно знаете колко лесно възбудими са те, но по една или друга причина може би ги игнорирате или просто пренебрегвате. Ние ще ви напомним за тях, защото чрез стимулация им можете да си набавите толкова хубави моменти, че си струва да ги преговорим.

 

 

Вътрешната страна на дланта. Кожата по тази част от нашето тяло е много тънка, и по тази причина нервните окончания са така близо до повърхността, че направо можем да ги приемем за "оголени". Помолете любимия си човек да им отдели повече внимание. Може и да се изненадате от спектъра на усещанията, които ще ви достави. Засилете сексуалната възбуда с езика си в тази зона и ще получите неповторимо изживяване.

 

 

Женският глезен. Специалистите по рефлексология уверяват, че долната част на нейния глезен  е много важна ерогенна зона. Тя е достойна за уважение и стимулация.  За повече възбуда, масажирайте този участък от женското тяло с кръгови движения. Ако той не ви гали там, помолете го да уважи глезена ви подобаващо. Подобрете усещанията с балсам и масажно масло.

 

 

Чети и: Храна за мъжкото либидо

 

 

Кожата на корема. Тази зона от нашето тяло е много богата на нервни окончания. Тя е по-чувствителна при дамите, отколкото при господата, но и за двата пола стимулацията на тази зона подобрява качеството на оргазма. Сещате се, че езикът и устните е добре да нашарят коремчето на любимия ви човек.

 

 

Тилът също носи много удоволствие благодарение на богата си нервна наситеност. Масажът, целувките и ласките в тази зона могат да доведат до екстаз всеки, не ги пропускайте в любовната си игра!

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка