Японска перверзия сее зараза

 

Тийнейджъри се разболяват от конюнктивит при практикуването на окулинктус

 

 

Страната на изгряващото слънце е родина на нов вид фетиш, наречен "окулинктус" (oculolinctus), "worming" или на японски "眼球なめプレイ".Тази практика на възбуда е разпространена сред тийнейджърите в Япония и се изразява в докосване с език и облизване на ретината на партньора.

 

 

Броят на практикуващите "околизане" в островната държава расте лавинообразно, а с това и числото на заболелите от конюнктивит. Макар явлението да е забелязано още през 2000-та година, напоследък се отчита рязък спад на възрастта, при която започва да се практикува окулинктус, като днес все повече малолетни се оплакват от зачервени очи, сълзене, сърбеж и дори висока температура и отслабено зрение, типичните симптоми на конюнктивита.

 

 

 

 

Здравните власти в страната се притеснени, както от нарастващия брой заболели младежи, така и от тежкото протичане на инфекцията, което може да доведе даже до ослепяване.

 

 

Околизането вече не се практикува само в Япония. Фетишът има поклонници в САЩ и много европейски страни.

 

 

Какво ли е усещането да почувствате нечий език върху окото си?

 

 

Американската студентка със странното име Elektrika Energias, споделя опита си: "Приятелят ми започна да облизва очните ми ябълки преди година и просто ми хареса. Вече не съм с него, но продължавам да харесвам да ми го правят. Кефя се, защото ме възбужда, както когато смучат пръстите ми. Кара ме да настръхвам, разказва Elektrika пред The Huffington Post и допълва, че това е акт на "висша форма на интимност".

 

 

 

 

Офталмологът от Сан Диего д-р David Granet алармира колко опасно за очите може да се окаже тази практика. Освен причиняването на конюнктивит и риска от заразяване на окото с различни бактерии, според него, при този фетиш зрителният орган може да бъде подложен на въздействието на различни киселини. Папилите на езика надраскават очната лигавица и водят до нейното износване. В резултат на всичко това, може да се стигне даже до ослепяване, предупреждават още медикът.

 

 

Чети и: Мъжкият "Синдром на съблекалнята"

 

 

Д-р Phillip Rizzuto от Американската асоциация по офталмология коментира окулинктуса: "Това, че може да ослепееш от маструрбация е само суеверие, но същото не може да се каже за облизването на окото, то наистина може да доведе до загуба на зрението".

 

 

Тепърва още много ще се пише по темата. Свободни сте да правите каквото ви харесва – ако искате потърсете клипчета с окоблизане, или го пробвайте, но струва ли да ослепеете заради тази перверзия?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка