12-годишен ученик е най-младият татко в Нова Зеландия

 

Младежът направил бебе на майката на свой съученик

 

 

Нова Зеландия влезе в информационния поток с една куриозна и същевременно притеснителна новина. 12-годишен ученик стана най-младият баща страната, след като любовницата му роди. Тя е на 36 години и е майка не негов съученик.

 

 

Историята започнала още когато младежът бил на 11. Момче от неговия клас му предложило да избягат от час и да се забавляват. Този ден те прекарали с майката на съученика. Жената първо му предложила бира, а после успяла да го съблазни. Така било поставено начало на връзката им, продължила няколко месеца.

 

 

Отношенията им се усложнили, когато сладострастницата забременяла. Бъдещият баща бил много изплашен от случващото се и се обърнал за помощ към директора на училището. По неговите думи "младежът не знаел как да приключи историята".

 

 

Чети и: Японска перверзия сее зараза

 

 

След като се родило бебето, то било отнето от социалните служби. Оказало се, че законодателството в Нова Зеландия  не предвижда наказателно преследване са случаи на сексуално посегателство от жена върху малолетно момче. По този повод министърът на правосъдието Джудит Колинс е поела инициативата да предприеме законодателни промени, които да криминализират подобен род  деяния.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка