Няколко правила за секс във ваната

 

Как всичко да мине буквално "по вода"?

 

 

Сексолозите съветват двойките, които искат да разнообразят сексуалния си живот да не се свенят и да излязат от спалнята. Във всяко жилище можете да намерите място, където не сте го правили. Ако искате да избягате от стереотипа, ще ви помогне и ваната. Тя е подходяща както за началото на любовната игра, така и за самия акт, защо не?

 

 

Ваната с любимия човек може да се окаже много приятно и романтично занимание.

 

 

Ако внимавате с хлъзгавите повърхности всичко може да мине гладко, доставяйки ви неповторима наслада. Тук можете да пробвате много от любимите си пози, а включвайки в действие и въображението можете да откриете много нови начини за забавление. Във ваната мускулите се отпускат, а кожата омеква, в този смисъл тя е отлично място за секс и приятни емоции.

 

 

Пречка пред някои двойки може да се окаже срамът от голото тяло. Много мъже и жени не могат да се възприемат как изглеждат без дрехи. За да се чувствате по-добре в този случай, можете да започнете със събличането още в спалнята. Ако въпреки всичко, все още изпитвате свян, по-добре пропуснете секса във ваната.

 

 

Може ли да се ползва кондом под водата? Според сексолозите отговорът е положителен, но само при напълно еректирал член. През цялото време обаче трябва да следите какво се случва с презерватива.

 

 

Да настоявам ли ако другият не иска? Всичко между двама влюбени трябва да е доброволно и израз на страстта помежду им.  Ако другият не иска, просто настоявайте, отложете го за по-късен етап. Можете да стигнете някой ден и до ваната, но преди това пробвайте само секс в банята.

 

 

Чети и: 12-годишен ученик е най-младият татко в Нова Зеландия

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка