На коя среща идва време за секс?

 

Един важен може би не само момичешки въпрос

 

 

Когато човек започва нова връзка и или поне, когато си мисли, че с новия си приятел може да стигне до нещо сериозно, започва едно ходене в минно поле. Точно когато смятате, че нещата вървят прекрасно, е възможно да стъпите не където трябва и всичко да рухне само за миг. Един от препъникамъците във вашите отношения може да се окаже не кое да е, а сексът. Повечето момичета много се тормозят с въпроса, кога може да се премине на следващия, където идва време за най-интимните ласки.

 

 

Ще се съгласите, че на първа среща определено е рано да стигнете до спалнята, но и прекалено дългото отлагане може да ви изиграе лоша шега. Предлагаме ви няколко правила, които могат да ви помогнат сами да направите избора си, кога му е дошло времето:

 

 

1. Не правете секс ако не се чувствате психически готови на 100% за това.

 

 

2. Очакването жадуваният миг да се случи може да помогне на отношенията ви в бъдеще. Няколко срещи без секс, спомагат за изграждането не ментална и духовна връзка между двамата.

 

 

Чети и: Няколко правила за секс във ваната

 

 

3. Ако сексът се случи твърде рано, това може да ви попречи да оцените обективно другия. В този случай, момичето рискува да се превъзнесе по любимия си, защото се е стигнало до "онова", а тя не си ляга с кого да е.

 

 

4. Очакването да дойде времето за секса, катализира превличането. Това е може би ще е най-чаровният период във вашите отношения. Така може да стигнете до момента, когато толкова силно ви се иска и другото, че само от мисълта за това ви побиват горещи тръпки.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка