Оргазъм само за една минута?

 

Няколко трика за лесно достигане на върха

 

 

Редица сексолози ни убеждават в смисъла и необходимостта от качествена любовна игра, за женския оргазъм. Ласките имат толкова важно значение за възбудимостта на дамите, че е престъпно добрият любовник да ги пренебрегне. Знаейки всичко това, ще повярвате ли, че женският оргазъм може да бъде достигнат само за една минута?

 

 

Вместо да ви караме да разсъждавате възможно ли е или не това, по-добре да минем към практиката. Предлагаме ви няколко трика, които могат да ви изненадат много приятно:

 

 

1. Изберете правилните еротични играчки. Нямаме за цел да ви караме да замените любимия човек с някое полезно приспособление, а само да опитате нещо ново. Пробвайте вибратор със специална представка за клитора. Тези играчки обикновено работят на 3 скорости. Изберете си най-подходящата и не пестете батериите! Засякохте ли колко време ви трябваше, за да изригнете?

 

 

2. Пробвайте джакузи или хидромасажори. Тези уреди не бива да бъдат използвани само, за борба с целулита, те могат да се справят и със скуката. Използвайте ги, за да си доставите едно мощно и незабравимо изригване. Постигането на заветната цел е възможно ако използвате качествено водната струя. Достатъчно е клиторът да попадне под магичното ѝ въздействие. След това можете пак да засичате, но едва ли ще ви е до хронометъра.

 

 

Чети и: На коя среща идва време за секс?

 

 

3. Възбуждащи лубриканти. Още едно много полезно откритие на секс индустрията. Трябват ви няколко капки на клитора и гениталната зона, както е указано на избрания от вас артикул. След това, просто се отдайте на ласки с любимия човек. Ще установите, че актът вече няма да е същият.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка