Няколко типа мъже, неподходящи за секс

 

Бягайте от тях като дявол от тамян

 

 

Всеки може да сбърка, но не всеки повтаря грешките си. Ще обърнем внимание на момичетата, които с лекота правят глупости. За да не съжалявате на сутринта най-добре внимавайте повече вечерта, защото има няколко типа мъже, сексът с които не води до нищо добро.

 

 

Бившият: да си припомним стария секс

 

 

Статистическите данни показват, че повече от половината бивши любовни от време на време решават пак да споделят постелята си. Защо се стига до тук? Нали не си правите илюзии, че залепеното ще е отново цяло както, когато е било ново? Или пък искате да се убедите, че именно раздялата е била най-правилният ви ход?

 

 

В малко случаи, подобна стъпка наистина е помагала да се възстанови връзката, но обикновено отношенията след подобен инцидент се изострят още повече. Затова – не си лягайте с бившия, няма да доведе до нищо добро!

 

 

Изключение: Може да пробвате с бившия да осъществите някоя своя смела еротична фантазия, която може би не можете да споделите с друг. Дори и да мине катастрофално, няма какво да изгубите, така или иначе вече сте разделени.

 

 

Да паднеш в капана на ловеца

 

 

Вие сте невинна кошута, която безгрижно се радва на живота. В храста се е скрил изкусен ловец, набелязал жертвата си. Трябват му само няколко секунди и капанът е сложен – умели  комплименти, леко докосване, чашка с питие. Може майсторски да ви завърти главата, за да паднете в лапите, т.е. леглото му. Ако по някое време се усетите в клопката, играйте по сценария му, и без това вече сте изпуснали момента за "Не!".

 

 

Изключение: Ако сте кошутата, която иска да бъде заловена, можем да ви простим. Но ще трябва да си признаете, че сте наясно как не само вас ще отстреля ловецът. Влезте в ролята на консуматор, решена да изживее мига пълноценно.

 

 

 

 

Чети и: Оргазъм само за една минута?

 

 

Не се сърди, приятелче!

 

 

Има ли приятелство между мъжа и жената? Въпросът си има отговор – 76% от мъжете и 43 на сто от жените вярват в това, но си признават, че им е минавала мисълта за секс с приятел. Може да си мислите, че ако това се случи не е нещо кой знае какво. А помислихте, че така можете да сложите началото на края и да загубите човека до себе си? Обикновено сексът оплита отношенията. Ако това се случи, ще се радваме да се сдобиете с нова и успешна връзка. Това ще е по-добрият вариант, отколкото да загубите приятел.

 

 

Изключение: Само когато сте готови да се разделите с другарчето.

 

 

Нараненият бройкаджия

 

 

Когато една връзка бъде прекратена от жената, това означава, че е оставила едно наранено мъжко его. В такава ситуация, отблъснатият партньор има нужда да се докаже и реабилитира в своите очи. Най-лесният начин е да бъде навъртяно сериозно число. Щом му "връзват", значи още става. Ако в такъв момент се срещнете с този екземпляр, само ще пострадате. Той обикновено не търси нiщо сериозно, просто лекува егото си, а вие сте поредната таблетка за пострадалото му самочувствие.

 

 

Изключение: Ще ви простим само и ако вие имате нужда от бройка, по смисъла на поговорката "клин-клин избива".

 

 

Самовлюбеният егоист

 

 

Има и такъв тип, който може да обича единствено себе си. Той знае, че жената трябва да е щастлива само защото той е в леглото ѝ. Не е нужно да прави каквото и да било друго. Този тип обикновено е сладур, по който още от малък се захласват момичетата.  Най-вероятно да е бил секссимволът на випуска. Но можете да попаднете и на самовлюбен,  далеч не толкова привлекателен типаж, който дори може да си е отгледал бирено коремче. Не очаквайте, че ще положи усилия да се почувствате добре и да изживеете невероятни мигове. Удоволствието на партньорката, определено не го вълнува. Ако тя не изпита оргазъм, значи е фригидна, така ще се успокои на финала.

 

 

Изключение: Няма такова.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка