Лекуваме се със секс

 

Оргазмът помага за по-доброто ни физическо и психическо състояние

 

 

Попитайте хората около вас за какво е нужен сексът и ще установите, че най-често срещаните отговори са: за удоволствие/оргазми и продължение не рода. Най-вероятно, никой няма да посочи тези ласки като средство за лечение на различни видове болежки. Именно като средство на традиционната медицина, сексът може да се пребори с редица състояния като депресия, болка, изнервеност и още много други.

 

 

Страдате ли от апатия, лесна раздразнимост, внезапна агресия, апатия или честа липса на настроение? Това може да е аларма, че имате нужда от повече секс. Опитайте да засилите бройката на актовете и ще се изненадате от благоприятното влияние на оргазмите върху вашия организъм. Достатъчното количество на хормона серотонин ще ви помогне да се чувствате много по-добре.

 

 

Страдате от безпричинни болки? Отново ще ви предпишем повече секс. Обезболяващият ефект ще настъпи не само благодарение на вече споменатия ендрофин, но и на другите хормони, които се произвеждат по време на акта - окситоцинът и естрогенът също имат много важно значение за човешкия организъм. Те се своебразни аналгетици, които успешно се справят с болката.

 

 

 

 

Ако постоянно ви повалят вируси и страдате от ОРЗ - имате проблеми с имунитета. Търсейки причината за проблема, пробвате всякакви лекарства без особен успех, защо не опитате с повече секс? Ласките определено ще ви помогнат да сте по-здрави, укрепвайки съпротивителните сили на организма ви. Това не е панацея, все пак внимавайте и го правете безопасно.

 

 

Ако паметта или мисълта ви не са във форма не е нужно да тичате при доктора, сексът ще подобри кръвообръщението в организма ви, а с това и дейността на органите. Така ще се засили мозъчната активност, което пък ще събуди паметта ви.

 

 

Чети и: Няколко типа мъже, неподходящи за секс

 

 

Ако страдате от безсъние и умората като последица от него, пак ще използваме нетрадиционния лек – секса. Добрият и пълноценен оргазъм ще ви помогне да спите по-добре, най-вече под въздействието на окситоцина, който ще играе ролята на естествено сънотворно.

 

 

Има и още много проблеми, от които можете да се избавите чрез секс. Блгаодарение на него ще се чувствате по-добре, ще изглеждате по-добре и най-важното, ще сте по-здрави. Ако имате някаква болежка, просто увеличете дозата му и всичко ще се оправи.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка