Какво oзначават целувките?

 

Ще разшифроваме основните видове устни ласки

 

 

Целувката е важна част от живота на всеки от нас. Има различни видове, които сме дарявали и получавали – някои са символ на уважение, други на съчувствие, трети на любов. Как да тълкуваме целувката или какво значи тя, това ще се опитаме да разкрием сега.

 

 

Бърза и почти разсеяна целувка.  Когато я получите в началото на отношенията си с някого, обикновено означава "харесваш ми" или пък "приятно ми е с теб". Този тип ласки се радва на голяма популярност сред тези, които не са склонни да говорят за чувствата си.

 

 

Целувка с отворени очи. Тя е символ на недоверие към другия. Така се целува партньорът, който се възприема като "наблюдател" на случващото се.

 

 

Целувка със затворени очи. Много по-чувствена ласка от предишния вид. Затворените очи засилват усещането, носейки много по-голямо удоволствие от ласката.

 

 

Целувка по бузата. Израз на вежливост. Може да ма различно значение в зависимост от близостта с човека. Може да значи "опипване на почвата", за да се види дали другият е готов да стигне и по-далеч. Тази целувка обикновено е израз на благодарност или симпатия.

 

 

 

 

Проникваща целувка. Това е тази мокра ласка, при която езикът играе основна роля. Тя означава само едно - жажда за физическа близост.

 

 

Разновидност на горната е френската целувка. При нея езикът не спира да "дълбае" в устата на любимия. Няма да сбъркате ако изтълкувате тази целувка като израз на страст, желание и физическо привличане.

 

 

Чети и: Лекуваме се със секс

 

 

Блуждаеща целувка. Това е ласката, при която започвате от устните, но след това не пропускате любимите зони по лицето и тялото на другия. С нея искат да ви възбудят, и няма да ви се размине само с целувки.

 

 

Плахата целувка показва свян и неувереност на целуващия се по този начин. Ако ви целунат така - всичко ще зависи от вас. С нея сякаш искат одобрението ви. Ако нямате нищо против, покажете го с устните си и продължете смело напред.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка