Няколко неловки ситуации в леглото

 

Намираме решения за сексуалните недоразумения

 

 

Няма значение колко дълго се познавате с любимия. Може да е седмица, месец или даже години. Планирате да си изкарате една вълнуваща нощ, но тя може да се окаже повече от кошмарна. Не по сценарий, някои дребен инцидент може да развали всичко.

 

 

Много малки неща могат да попарят страстта на мъжа, както отказа на любимата му да го дари с орални ласки. Повечето господа възприемат нежеланието на половинката си твърде категорично - неприятно ѝ е да бъде с него. Можете да избегнете такъв развой на вечерта си ако още преди да се стигне до интимност, дамата сподели, че не си пада по оралния секс.

 

 

За да не изпадате в спомената вече ситуация, мъжът е добре да се погрижи за отличната си хигиена. Вземете душ заедно, това помага както за любовната игра, така и за смекчаването на нежеланието за френски ласки, породено само от хигиенни притеснения.

 

 

Любовната игра върви по план, всичко е вълнуващо и страхотно, тя е готова да го поеме в себе си. Точно когато жаждата за проникване е най-силна тя установява, че мъжкото му достойнство, е провесило срамежливо глава.

 

 

Мекият член може да срази мъжа, така както нищо друго не може да го направи. Възможно е да се стигне до толкова тежка психическа травма, която после може да бъде излекувана само от специалист. В такава ситуация, най-добрата тактика от жената ще е да се престори, че нищо не се е случило и да сподели, че не винаги и тя самата е готова за секс.  Поговорете си спокойно, без да задълбавате по въпроса за случилото се. Малко по-късно можете отново да се пробвате с ласките.

 

 

 

 

Не правете секс, когато нямате желание за това. И най-добрият актьор трудно може да изиграе изпитана наслада. Когато ви липсва настроение за интимност, най-добре споделете за състоянието си с любимия човек, той ще ви разбере. В противен случай, рискувате да събудите в партньора си погрешни подозрения или още по-зле - съмнения в чувствата ви, а това може да има много тежки последици. Сексът трябва да ви носи наслада, а не усещането за дълг към другия. Появят ли се мисли в тази посока, по-добре си потърсете нещо ново.

 

 

Чети и: Какво oзначават целувките?

 

 

Много младежи споделят, че имат фобия да не бъдат чути от съседите докато правят секс. Това притеснение може да доведе до много конфузни ситуации. Ако имате подобен проблем, трябва да поработите  за неговото превъзмогване. Не позволявайте да страда връзката ви от притеснението, че някой седи и в слуша. Обикновено хората имат толкова много задачи за вършене, че едва ли съседката стои по цял ден с ухо залепено за стената, само за да послуша 15-минутните ви стонове. Ако сте убедени, че си имате слушатели, тогава по-добре си представете, че го правите на открито, това ще внесе особен вкус в интимните ви занимания.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка