Някои го обичат по-грубо

 

Удоволствие граничещо с болка

 

 

Може би само сте чували, а защо не даже и практикували някои по-груби номера в спалнята. За мнозина те може да излизат от границите на нормалното, но за други са традиционна практика. Ще се опитаме да отбележим, кои са по-често срещаните сладки грубости.

 

 

1. Хапане. Може да го правите грубо или пък по-нежно, животински или почти свенливо по момински. Всичко зависи от личните ви предпочитания. Въдете много внимателни – можете да нараните партньора си или да му причините болка повече от допустимото.

 

 

2. Късане и рязане на дрехите. Този начин за възбуда е най-лесен ако се приложи към бельото. Без да сте го обсъдили с половинката си по-добре не посягайте към дрехите, особено ако са маркови, ще си и имате сериозни проблеми ако ги скъсате.

 

 

3. Дърпане на косата. Среща се най-често при "Кучешката" поза. Много мъже харесват докато го правят в нея, да опъват косата на половинката си. Това носи допълнителна възбуда. Добре е да прецените силата си много добре, за да не стигне до скубане.

 

 

Чети и: Няколко неловки ситуации в леглото

 

 

4. Пляскане по дупето. Доста често срещана практика, прилагана и от двата пола. Не е трудно да ви се прииска да посегнете на сладкото голо дупе на любимия човек. Дано не се опиянявате от зачервените отпечатъци, които ръцете ви оставят по неговите бузки.

 

 

5. Връзване. Тази практика позволява партньорът да бъде завързан за леглото или само крайните му да бъдат захванати един за друг. Внимавайте да не затягате много силно възлите, причинявайки болка повече желаното. Избягвайте острите ъгли и предмети.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка