Как да планираме секса?

 

Позитивите нa любовта по график

 

 

В днешно време всичко трябва да е планирано и както е тръгнало, скоро ще забравим вкуса на това да се радваме спонтанно на живота. Деловият човек живее в органайзер – успява да направи само нещата, които предварително е включил в графика си.

 

 

И сексът ли трябва да е по план?

 

 

Отговорът на този въпрос е положителен – за да не са мираж ласките в спалнята, ще е добре да бъдат "заявени" предварително. Не е никак лесно, но не е и невъзможно, все пак двама души просто трябва да напаснат плановете си.  Сексът по график има и своите положителни черти, колкото и на пръв поглед да не ги забелязвате.

 

 

Когато знаете в кой момент  любимият човек ще има време за вас, това ще ви накара на подсъзнателно ниво да жадувате заветния миг още повече. Понеже вече сте го планирали и го очаквате, много по-малка е вероятността, когато му дойде моментът  да се оплаквате от умора или главоболие. Предполага се, че все пак, с любимия сте избрали най-подходящото си време за секс.

 

 

Чакането ви прави по продуктивни и изпълнителни. Имате силен стимул да не трупате задачи на главата си, иначе рискувате да се лишите от порцията вълнуващ секс с любимия човек. Планираниата любова ви позволява да обърнете повече внимание на подготовката и даже да изпипате детайли, за които друг път може и да не сте се сещали.

 

 

Когато се стигне до заветния миг, не забравяйте да изключите телефоните си и да премахнете каквато и да било вероятност някой или нещо да ви  прекъсне. Това е вашето време, чакахте го дълго и сега остава само да му се насладите.

 

 

Чети и: Някои го обичат по-грубо

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка