Как можете да провалите връзката си?

 

4 големи женски грешки в отношенията с любимия

 

 

Никой не е застрахован от грешки във връзката си, както и от "приятелски" съвети на "доброжелатели". Много често, сами превръщаме мухата в слон, а после се чудим как да поправим случилото се. Днес ще помогнем на представителките на нежния пол да преосмислят поведението си и ако открият някои от най-честите женски грешки в една връзка, да се спрат навреме.

 

 

1. Той е длъжен да чете мислите ми.

 

Много момичета забравят, че мъжете и жените са от различни планети. За съжаление, освен някои феномени, хората не могат да четат мислите на другите. Мили дами, ако искате връзката ви да върви по-гладко не очаквайте любимият човек да знае какво точно се случва в главата ви. Това си има и своите положителни страни, защото има помисли, които е по-добре да си останат тайна.

 

 

2. Сравнение с бившия

 

На никого не му е приятно да бъде сравняван със половинката от предишната връзка. Дори само споменаването на бившия буди неприятно усещане. Ако не искате да предизвикате скандал, най-добре забравете какво е било, старото гадже няма място в разговорите с настоящия любим. Живейте сега, гледайте напред и се радвайте на това, което имате.

 

 

3. Заяждането

 

Знаете как да го изнервите най-лесно, нали? Заяждането по правило няма как да доведе до нещо различно от скандал. По-добре разговаряйте в спокойна атмосфера със споделяне и без нападки. Ако обсъдите проблема заедно, много по-лесно ще стигнете до неговото разрешавне.

 

 

4. Липсата на свобода

 

Всеки мъж държи на личното си пространство, което ще брани се цената на всичко. Не са мъчете да му забранявате да излезе на чашка с приятели или пък да гледа мача от любимото първенство. Дайте му шанс да си почине от вас и той сам ще иска да прекарвате повече време заедно.

 

 

Чети и: Как да планираме секса?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка